Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην Έδρα UNESCO ΑΠΘ συνάντηση με τις μεταπτυχιακές φοιτήτριες του Προγράμματος “European Master in Human Rights and Democratisation” (ΕΜΑ).

Η Διευθύντρια της Έδρας UNESCO ΑΠΘ για την Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη Δημοκρατία και την Ειρήνη και του “European Master in Human Rights and Democratisation” για το ΑΠΘ, Καθηγήτρια Δέσποινα Κλαβανίδου, μετά το πέρας του μαθήματος του ΕΜΑ με τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, συνάντησε τις φοιτήτριες Frauke Butz (Γερμανία), Alisa Pajtic (Σερβία) και Claire Rousselle (Γερμανία), οι οποίες παρακολουθούν το ανωτέρω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Έδρα UNESCO ΑΠΘ κατά το εαρινό εξάμηνο 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι τρεις φοιτήτριες εξέφρασαν πολύ θετικές εντυπώσεις για τη διεξαγωγή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΕΜΑ στην Έδρα UNESCO ΑΠΘ και αναφέρθηκαν επίσης στις παροχές και στη βοήθεια που τους προσφέρει η Έδρα UNESCO σε θέματα ακαδημαϊκά αλλά και σε γενικότερα θέματα κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη. Στο τέλος της συνάντησης προσφέρθηκαν στις τρεις φοιτήτριες αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο του ΑΠΘ.

Συνάντηση στην Έδρα UNESCO ΑΠΘ με τις φοιτήτριες του “European Master in Human Rights and Democratisation” (EMA) – 20 Μαρτίου 2024
Μετάβαση στο περιεχόμενο