Στις 26 Μαΐου 2022, η φοιτήτρια και ο φοιτητής του “European Master in Human Rights and Democratisation” του ΑΠΘ/Έδρας UNESCO και συγκεκριμένα η κ. Cira Villar Luna και ο κ. David Katz Rotnitzky από την Ισπανία επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού τους στην Αθήνα.

Τη φοιτήτρια και τον φοιτητή υποδέχθηκε στα γραφεία του Θεσμού η Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού κ. Θεώνη Κουφονικολάκου και στη συνέχεια τους ενημέρωσε σχετικά με το Θεσμό του Συνηγόρου του Παιδιού, το πλαίσιο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες της Αρχής, τις δράσεις στο πεδίο, καθώς και τις θεσμικές παρεμβάσεις του Ευρωπαϊκού Δικτύου Συνηγόρων (European Network of Ombudspersons for Children-ENOC), Πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Κουφονικολάκου. Μετά από την ενημέρωση ακολούθησε συζήτηση με τη φοιτήτρια και τον φοιτητή.

Επίσκεψη φοιτητών του “European Master in Human Rights and Democratisation” του ΑΠΘ/Έδρας UNESCO στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη – 26/5/2022
Μετάβαση στο περιεχόμενο