Στις 25 Μαΐου 2023 οι  δύο φοιτήτριες και ο φοιτητής του “European Master in Human Rights and Democratisation” του ΑΠΘ/ Έδρας UNESCO και συγκεκριμένα  οι φοιτήτριες Jozefien Dierynck (Βέλγιο) και Ruth Turner (Σκωτία) και ο φοιτητής Samuel Hanley (Ιρλανδία) επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού τους στην Αθήνα.

Τις φοιτήτριες και τον φοιτητή υποδέχθηκαν οι κ.κ. Λευτέρης Παπαγιαννάκης και Σπύρος-Βλαντ Οικονόμου, οι οποίοι τους ενημέρωσαν σχετικά με το έργο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες. Στη συνέχεια ο κ. Παπαγιαννάκης και ο κ. Οικονόμου συζήτησαν με τις φοιτήτριες και τον φοιτητή και τους παρείχαν ενημέρωση για το πεδίο της προσφυγικής προστασίας στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Έδρα UNESCO ΑΠΘ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους κ.κ. Παπαγιαννάκη και Οικονόμου για τη θερμή υποδοχή και την ενημέρωση των φοιτητών του ΕΜΑ.

 

 

Επίσκεψη φοιτητών του “European Master in Human Rights and Democratisation” (ΕΜΑ) του ΑΠΘ/Έδρας UNESCO στα γραφεία του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες – 25/5/2023
Μετάβαση στο περιεχόμενο